Представяме Ви иновативния „Дневник за проведените растителнозащитни мероприятия и торене“ (Дневник за Растителна Защита) – електронен уникален инструмент. Той ще трансформира начина, по който попълвате растителнозащитниуте мероприятия и торенето на вашите култури. Със своите бързи, лесни и надеждни функционалности, този дневник представлява незаменим партньор за всеки агроном и земеделски производител.

Основните характеристики

„Дневник за проведените растителнозащитни мероприятия и торене“ включват:

1. Система за предотвратяване на грешки: 

Всеки агроном знае колко важно е правилното дозиране, съобразено с карантинните срокове и употребата на активните вещества. Нашата платформа включва интелигентна система, която предотвратява възможни грешки и гарантира, че всички мерки се изписват точно и ефективно. За да се гарантира безпроблемното заверяване на дневника.

2. Лесно и бързо попълване на дневниците: 

С „Дневник за проведените растителнозащитни мероприятия и торене“ вече няма нужда да губите време в ръчно попълване на хартиени дневници. Нашата платформа Ви позволява да въвеждате данни бързо и лесно, освобождавайки време за други важни задачи.

3. Клониране на дневници: 

С функцията за клониране на дневници, процесът на отчитане за различни полета и култури става многократно по-бърз и ефективен. Това е особено полезно, когато работите с много працели и разнообразни култури. Функция е полезна за попълването на много на брой дневници.

4. Съответствие на изискванията на БАБХ: 

Нашата платформа е създадена съобразно стандартите и изискванията на Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Това Ви дава увереност, че вашата работа е в съответствие с регулациите и нормативите. Генерирането на Дневник за Растителна Защита е по образец на БАБХ.

5. Изчисляване на употребения азот: 

В частта, свързана с приложението на торове, дневникът автоматично изчислява употребеното количество азот като активно вещество. Това подобрява прецизността на вашия план за торене и гарантира оптимални резултати. Както и по-лесното кандидатстване за субсидии свързани с употребата на азотни торове и опазване на почвите.

Инструмент

Нашата платформа не е просто инструмент. Това е Ваш надежден помощник, който ще ви спести време, нерви и ресурси. Подобрете качеството на вашата работа и постигнете най-добрите възможни резултати с нашата иновативна платформа.

Предварителното записване не изисква каквото и да е било заплащане. То е само заявка, че имате интерес към продукта и не е обвързващо. Не е задължително да закупите достъп до платформата. Дори и да сте попълнили формата, може да промените своето мнение по всяко време.

Целта на предварителното записване е да се види какъв е интереса преди старта. За да може да се подготвим да обслужим по най-добрия начин Вас- нашите клиенти!

За контакти: ТУК

Сайта и платформата са собственост на АГРИНЕД ЕООД

Comments (2)

 1. Трендафил

  Reply

  Здравейте! Никъде не успях да намеря информация, дали платформата е платена. Благодаря

  • Reply

   Здравей, в менюто има раздел- “Колко струва?”
   Платено е, описано е как се таксува. За повече инфо може да ми се обадите 0889785256
   Поздрави!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *